Verzending:

Dreams & Jewels verzend de bestellingen met PostNL. De bestellingen die door de brievenbus passen worden verzonden als brievenbuspakketje zonder track & trace code. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling als brievenbuspakketje met track & trace code te laten verzenden. Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden verzonden als pakketpost. Dit is altijd met track & trace code. 

Je bestelling wordt altijd als een leuk cadeautje ingepakt en wij zorgen dan ook graag voor een klein feestje in jouw brievenbus! 

*Bij frankering met brievenbuspost zonder track & trace code zijn wij niet verantwoordelijk voor kwijtgerakte pakketjes bij PostNL.

  • Verzendkosten Nederland

Bestellingen binnen Nederland worden al verzonden vanaf €1,95. De verzendkosten worden automatisch naar gewicht berekend in jouw winkelwagentje. Brievenbuspakketjes worden door PostNL door de brievenbus afgeleverd. Je kunt je pakketje zowel met als zonder track & trace code laten verzenden. Wil je jouw pakketje met track & trace code laten verzenden? Dan zijn de kosten hiervan €4,95. 

Wanneer je een item besteld wat niet door de brievenbus past, dan wordt je bestelling als pakket verzonden. Hierbij ontvang je een track & trace code. De verzendkosten voor een pakket zijn €5,95.

Bestellingen boven de €60,00 worden gratis door ons verzonden! Je ontvangt hiervan een track & trace code.

  • Verzendkosten België 

Bestellingen naar België worden al verzonden vanaf €3,95. De verzendkosten worden naar gewicht berekend. Je ontvangt hierbij geen track & trace code.

Wanneer je een item besteld wat niet door de brievenbus past, dan wordt je bestelling als pakket verzonden. Je ontvangt wel een track & trace code. De verzendkosten voor een pakket zijn €10,95

Bestellingen boven de €40,00 worden gratis door ons verzonden!

Levertijden

Je bestelling wordt door ons binnen 1-3 werkdagen, na ontvangst van de betaling, naar je opgestuurd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet kunnen nastreven dan brengen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte. 

PostNL levert de brievenbuspakketjes van dinsdag t/m zaterdag. Pakketen worden geleverd van maandag t/m zaterdag. 

 

© 2015 - 2024 Dreams & Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel