PRIVACYVERKLARING DREAMS-JEWELS.NL

8 mei 2019

Jouw privacy is voor dreams-jewels.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij hier altijd netjes mee om zullen gaan. Wij verwerken alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van jouw bestelling. De gegevens die je aan ons doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van MyOnlineStore/Mijnwebwinkel.

In deze privacyverklaring leggen wij uit wat wij binnen de online omgeving van onze webwinkel https://www.dreams-jewels.nl/ allemaal doen met de informatie die je aan ons doorgeeft.

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, maken wij gebruik van jouw persoonsgegevens om je bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met onze webwinkelprovider (MyOnlineStore), bezorgdienst en betaalprovider gedeeld.

Persoonsgegevens die wij gebruiken om je bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m. fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard.

Verstrekking aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Hieronder een overzicht met welke bedrijven wij samenwerken:

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

>Betaalprovider Mollie B.V.

Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.

>Verzend/bezorgdienst PostNL

Als je een bestelling bij ons plaatst dan is het onze taak om je pakketje zo snel  mogelijk bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL. Het uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor ons noodzakelijk om je naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.

>Webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of bij het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als je een bestelling plaatst hebben wij je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor onze administratieve verplichtingen.

Contactformulier

Met het contactformulier dat op de website staat kun je ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Wij bewaren deze informatie totdat wij zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Social media

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen zoals: Facebook en Instagram. Wanneer je hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Verstrekking aan andere bedrijven en instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij jouw persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarden aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers gebruik maken van onze webwinkel. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd.

Cookies

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en -services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Beveiliging

De beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Wij passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiliging optimaal te kunnen garanderen hebben wij met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten.

Wijzigingen in onze privacyverklaring

Wanneer er iets wijzigt in onze webwinkel, dan moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigingen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens wij hebben en wat wij daarmee doen.
Inzage in de precieze persoonsgegevens die wij hebben.
Het laten corrigeren van fouten.
Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens.
Intrekken van toestemming.
Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

Contactgegevens

dreams-jewels.nl

Middelzand 5714

1788 HJ Julianadorp

Info@dreams-jewels.nl

06-25170186


 

 


 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


 

 

 

© 2015 - 2021 Dreams & Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel