Wij doen ons best om de productfoto's van de producten zo duidelijk mogelijk te maken. Zo weet je zeker dat wat je besteld ook echt is wat je hebt besteld. 

Mocht jouw bestelling toch niet helemaal naar wens zijn dan heb je het recht om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Dat doe je volgens onderstaande stappen. 

Stap 1: Controleren van de bestelling

Als je jouw bestelling hebt ontvangen dan controleer je deze zorgvuldig om te bepalen of het voldoet aan de overeenkomst. Mocht de bestelling niet helemaal naar wens zijn dan heb je het recht deze te retourneren.

Stap 2: Melden van het retour

Om gebruik te maken van jouw retourrecht kun je contact opnemen met: info@dreams-jewels.nl. In de e-mail vermeld je jouw gegevens, het ordernummer en het artikel dat je wilt retourneren. 

Stap 3: Retourneren van het product 

Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling kun je deze retourneren door onderstaand retourformulier in te vullen en samen met het product op te sturen volgens de instructies op het formulier. 

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten in nieuwe en ongebruikte staat verkeren en in de originele verpakking zitten. Denk hierbij aan aangehechte kaartjes, verpakkingen enz.

Gebruikte en/of beschadigde items worden niet geaccepteerd. 

--> Retourformulier

Stap 4: Ontvang creditnota

Na ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag van het product, inclusief de gemaakte verzendkosten, op je rekening teruggestort. De verzendkosten van heenzending worden alleen vergoed als de hele bestelling retour wordt gestuurd. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dreams & Jewels aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schadeclaims of gevolgschade.

  • Als het product beschadigd of gedragen is, wordt de retourzending niet geaccepteerd.
  • Retouren met onvoldoende portokosten worden niet geaccepteerd.
  • Wij raden aan de retourzending in een bubbeltjesenvelop te retourneren, zodat deze niet kan beschadigen. 
  • De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument. 
  • Wij adviseren om het product met track & trace te verzenden. Mocht je het product met postzegels verzenden dan is het voor eigen risico als het product kwijt raakt. 


LET OP: In verband met hygiëne mogen oorbellen, ear cuffs en mondkapjes niet worden geretourneerd.

© 2015 - 2022 Dreams & Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel