Wij doen ons best om de productfoto's van de producten zo duidelijk mogelijk te maken. Zo weet je zeker dat wat je besteld ook echt is wat je hebt besteld. 

Mocht jouw bestelling toch niet helemaal naar wens zijn dan heb je het recht om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Dat doe je volgens onderstaande stappen. 

Stap 1: Controleren van de bestelling

Als je jouw bestelling hebt ontvangen dan controleer je deze zorgvuldig om te bepalen of het voldoet aan de overeenkomst. Mocht de bestelling niet helemaal naar wens zijn dan heb je het recht deze te retourneren. Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd.

Stap 2: Melden van het retour

Om gebruik te maken van jouw retourrecht kun je contact opnemen met: info@dreams-jewels.nl. In de e-mail vermeld je jouw gegevens, het ordernummer en het artikel dat je wilt retourneren. Vervolgens kun je het retourformulier op deze pagina downloaden en uitprinten. Deze dien je volledig ingevuld met je retour mee terug te sturen. Zonder dit formulier kunnen wij jouw retour niet verwerken.

Stap 3: Retourneren van het product 

Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling kun je deze retourneren door onderstaand retourformulier in te vullen en samen met het product op te sturen volgens de instructies op het formulier. Let erop dat je het formulier helemaal invult, want anders kunnen wij jouw retour niet verwerken. 

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten in nieuwe en ongebruikte staat verkeren en in de originele verpakking zitten. Denk hierbij aan aangehechte prijskaartjes, verpakkingen enz.

Gebruikte en/of beschadigde items worden niet geaccepteerd. Het item mag niet gedragen of gewassen zijn. Ook items met make-up vlekken, parfum- of zweetgeur of zonder labels worden niet retour genomen.

Mocht de retourzending niet voldoen aan bovenstaande punten dan behoudt Dreams & Jewels het recht om de retourzending niet in behandeling te nemen. 

--> Retourformulier

Stap 4: Ontvang creditnota

Na ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag van het product, inclusief de gemaakte verzendkosten, op je rekening teruggestort. De verzendkosten van heenzending worden alleen vergoed als de hele bestelling retour wordt gestuurd. Is dit niet het geval? Dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dreams & Jewels aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schadeclaims of gevolgschade.

  • Als het product beschadigd of gedragen is, wordt de retourzending niet geaccepteerd.
  • Retouren met onvoldoende portokosten worden niet geaccepteerd.
  • Wij raden aan de retourzending in een stevige verpakking retour te sturen, zodat deze niet kan beschadigen. 
  • De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument. 
  • Wij adviseren om het product met track & trace te verzenden. Mocht je het product met postzegels verzenden dan is het voor eigen risico als het product kwijt raakt. 


LET OP: In verband met hygiëne mogen oorbellen, ear cuffs en mondkapjes niet worden geretourneerd.

Garantie

Bij ontvangst van de bestelling dien je binnen 24 uur de items te controleren op een defect. Is er iets kapot? Dan dien je ons hiervan op de hoogte te brengen binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling. Je kunt een mail sturen naar info@dreams-jewels.nl met daarin je ordernummer en foto's van het defect. 

Mochten er problemen ontstaan nadat je een kledingstuk hebt gewassen dan is dit je eigen verantwoordelijkheid. Wij geven geen wasgarantie op kledingstukken. 

  • Wij geven geen garantie op losse draadjes aan kledingstukken.
  • Het pillen van kleding valt niet onder garantie. Dit onstaat door wrijving met andere materialen en daarvoor zijn wij niet verantwoordelijk.
  • Wij geven geen garantie op sieraden en accessoires, zoals oorbellen, kettingen, armbanden, ringen, haarklemmen etc.
  • Op bedrukking of beplakking van een artikel wordt geen garantie gegeven (Pailletten, strassteentjes, studs, opdruk etc.)

 

 

© 2015 - 2024 Dreams & Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel